Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

wide open

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. έχω πιει λιγάκι. Μέχρι όμως να γράψω αυτές τις σκέψεις ίσως να έχω συνέλθει.

Ακούω μια μπαλάντα και που μιλάει για το τέλος μιας σχέσης ή ενός έρωτα( γιατί ο έρωτας μπορεί να έρθει και χωρίς την συντροφιά της σχέσης). Οσο ακούω το τραγούδι θέλω να σκεφτώ ένα πρόσωπο που θα μου προξενήσει όλα αυτά που τα συναισθήματα που αναφέρονται σε αυτό.

Το πρόσωπο κατοχυρώθηκε..

Μου πέρασε από το μυαλό, έτσι όπως είμαι.. να στείλω μήνυμα, ναι τέτοια ώρα που είναι μαλακία και πολύ ξεφτίλα.. εγωισμός : 0. Μπα, όχι δεν θα στείλω. Αμα ήξερα ότι θα είχε ελάχιστο αντίκρισμα όλο αυτό, ίσως και να ρίσκαρα. Αλλά δεν το κόβω, δεν μου φαίνεται... Ντάξει δεν έχω γίνει ρεζίλι γενικότερα με το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά δεν χρείαζεται... δεν έχει νόημα. Τί θα μπορούσα να κερδίσω; Ντροπή κατά πάσα πιθανότητα. Βέβαια λένε να μην ντρέπεσαι γι αυτά που κάνεις, εκείνα γι αυτά που δεν έκανες.

Αφού λοιπόν αφού δεν πρόκειται να στείλω, ας γράψω τον συνοπτικό υποθετικό μονόλογο.

"Μερικές φορές μου περνάς από το μυαλό...Δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να είμαστε αν ταν τα πράγματα ήταν αλλιώς. Όλο αυτό το υποθετικό και ίσως πολλά υποσχόμενο ΑΝ (και μόνο ΑΝ) που δεν σου κρύβω ότι με ταλαιπωρεί ακόμα.. Όχι τόσο πολύ πλέον.. το ξεπερνάω, το ξεχνάω.. ίσως και να το ξέχασα ήδη και απλά να θέλω να παιδεύω το μυαλό...(πρέπει να το κοιτάξω αυτό λίγο μεταξύ μας)....Περίμενα άλλα, συνέβησαν αλλιώς,ποτέ δεν θα μάθω,ποτέ δεν θα το αισθανθώ. το πως το έβλεπες ΕΣΥ. Ήταν εκείνο που μου χες πει και λόγω ανωτέρας βίας είδες ότι υπάρχει λόγος ή απλώς δικαιολογία; [ την τελυταιά πρόταση ίσως και να μην την έγραφα]....Σε ήθελα, αλλά αυτό το ΘΕΛΩ σε συνδυασμό με το ΠΟΛΥ σε κατάντησε ΑΠΕΙΛΗ... και θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ όλο αυτό. Δεν θέλω να ξέρω τη γνώμη σου,δεν περιμένω απάντηση, δεν θέλω να μου απαντήσεις. Πιθανόν αύριο να το έχω ξεχάσει και θα με φέρεις σε αμηχανία ( αν δε σε έφερα εγώ ήδη). Ισως βέβαια να και το θυμόμουν και να χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο μέχρι να το (ξανα)ανοίξω. Τέλος πάντων, γιατί καμία σημασία δεν έχει όλο αυτό, ας μείνει εκεί και ας λήξει αυτόματα. Καληνύχτα"





*PS: Η ωραιότατη συνάρτηση ΘΕΛΩ + ΠΟΛΥ= ΑΠΕΙΛΗ [που ανακαλώ τελευταία στη μνήμη μου] είναι δανεισμένη από τον Χρήστο Νικολόπουλο, η οποία αναφέρεται σε ένα από την συλλογή διηγημάτων του με τίτλο "ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ".

8 σχόλια:

  1. Δυστυχως ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε... Αυτο το ΘΕΛΩ+ΠΟΛΥ=ΑΠΕΙΛΗ ωραιο ακουστικε! Μου θυμιζει δικα μου λαθη του παρελθοντως... Αλλα απ'τα λαθη μας μαθαινουμε και γινομαστε δυνατοτεροι! Και βλεπουμε τη ζωη με χαμογελο!
    =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη είναι η λύση σ όλα μας τα προβλήματα, να βλέπουμε τη ζωή με χαμόγελο! ελα όμως που ξεχνάω να το κάνω αυτό κάποιες φορές! Θα φροντίσω να το κάνω συχνότερα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωωωω... Κομμάτια το 'γραψες το παραπάνω... Ωραίο κείμενο πάντως... Αυθορμητισμός... Γαμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αχ αχ... Ποτό + τραγούδι + μόνοι μας= δεν βγαίνει σε καλό!!!
    Ευτυχώς που δεν έστειλες μήνυμα!!! Θα σε είχα σφάξει!!!
    Απλά είναι απώθημένο αυτό το αν... το οποίο πάντα θα σε τρώει, απλά κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις... Γιατί όπως αναφέρει και ο Χρήστος... ο χρόνος κάνει πολλά...

    PS1. Ποιο τραγούδι άκουγες;
    PS2. Σε ποιο διήγημα το αναφέρει και δεν θυμάμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @indiefuck:χμ...ναιιι! λιιιιιιγο κομμάτια! :p thanx! :)

    @Marina: Kυρά Μαρίνα δεν σας λαμβάνω! :p

    @Katsiki: είχα και παρέα πριν! οχι δεν πρόκειται να στελνα! ε ναι το ξεχνάμε.. σχεδόν το χω ξεχάσει αλλα επανέρχεται όταν δεν πρέπει! so ελπίζω ο κυριος Χρόνος να με βοηθήσει!

    PS1:μου 'χε βάλει πριν η φίλη μου η Λ το "Τερμα η Ιστορία"κ μετά κόλλησε η βελόνα. συμπαθητικό μιας και δεν ακουω τέτοια!!!! Πάντως ισχύει ότι τα ελληνικά είναι full extra καψούρα! για τέτοιες περιπτώσεις ό,τι πρέπει!
    PS2:στο "Χρωστούμενα" αναφέρεται! και το χα διαβάσει σπίτι σου! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i like this post a lot....even without..... blood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή